Hvad betragtes som den prænatale periode?
Hvad betragtes som den prænatale periode?

Video: Hvad betragtes som den prænatale periode?

Video: Hvad betragtes som den prænatale periode?
Video: Similarities Between Icelandic Magic Staves and Umbanda Symbols 2024, April
Anonim

Processen med prænatal udvikling sker i tre hovedfaser. De første to uger efter undfangelsen er kendt som germinalen scene , den tredje til den ottende uge er kendt som det embryonale periode , og tiden fra den niende uge til fødslen er kendt som fosterperioden.

Også at vide er, hvad der menes med prænatal periode?

Udvikling sker hurtigt i løbet af prænatal periode , som er tiden mellem undfangelse og fødsel. Det her periode er generelt opdelt i tre stadier: den germinale scene , det embryonale scene , og fosteret scene . Undfangelse opstår, når en sædcelle kombineres med en ægcelle for at danne en zygote.

Man kan også spørge, hvilket stadium af prænatal udvikling, hjertet begynder at slå? Under embryonaltiden scene , det hjertet begynder at banke og organer dannes og begynde at fungere. Neuralrøret dannes langs bagsiden af Foster , udvikler sig ind i rygmarven og hjernen.

På samme måde bliver det spurgt, hvilket trimester danner alle organer?

Den tredje trimester Din endelige trimester begynder 25 uger efter undfangelsen. Alle af din babys organer har udviklet sig, og bevægelsen inde i livmoderen øges i løbet af de næste par måneder.

Er perinatal det samme som prænatal?

Prænatal og perinatal psykologi udforsker de psykologiske og psykofysiologiske virkninger og implikationer af individets tidligste oplevelser før fødslen ( prænatal ), såvel som under og umiddelbart efter fødslen ( perinatal ). Således ville opfattelse og bevidsthed udvikle sig efter fødslen.

Anbefalede: