Hvad betragtes som standard engelsk?
Hvad betragtes som standard engelsk?

Video: Hvad betragtes som standard engelsk?

Video: Hvad betragtes som standard engelsk?
Video: Какой английский дом внутри?? / В гости 2024, Kan
Anonim

Standard engelsk henviser til enhver form for engelsk Sprog taget i betragtning af nogle mennesker som den ideelle sprogbrug for uddannede indfødte. Det omfatter grammatik, ordforråd, stavning og til en vis grad udtale. Det er normalt taget i betragtning den "korrekte" skrevne version af sproget.

Med dette i øjesyn, hvad er et eksempel på standard engelsk?

Standard engelsk er ikke helt ensartet over hele kloden: for eksempel , amerikanske brugere af standard engelsk sige første sal og jeg har lige fået et brev og skrive center og farve, mens britisk brugere siger stueetagen, og jeg har lige fået et brev og skriver center og farve.

Desuden, hvad er en standardform for et sprog? EN standardsprog er en række af Sprog som bruges af regeringer, i medierne, i skoler og til international kommunikation. Denne bog er en grammatik af standard skrevet og talt britisk engelsk. Den har eksempler på formularer af engelsk, der er standard men det er mere almindeligt i tale end i skrift.

Udover ovenstående, hvad menes der med standard engelsk?

: det engelsk at med hensyn til stavning, grammatik, udtale og ordforråd er i det væsentlige ensartet, men ikke blottet for regionale forskelle, hvilket er veletableret ved brug i formelle og uformelle tale og skrift af uddannede, og det er almindeligt anerkendt som acceptabelt overalt engelsk er talt

Hvad er standardengelsk og ikke-standardengelsk?

Standard engelsk er engelsk vi bruger i grammatikbøger og har intet at gøre med accent (hvordan vi siger noget). Standard engelsk er grammatikken brugt af amerikanere, canadiere, australiere, briter, indere, caribiere osv. Ikke - Standard engelsk er det de fleste af os bruger og handler om det sted vi voksede op.

Anbefalede: