Indholdsfortegnelse:

Hvad betragtes som levedygtighedsalderen?
Hvad betragtes som levedygtighedsalderen?
Anonim

Levedygtighedens alder

Selvom det fortsat er et etisk dilemma og varierer afhængigt af, hvilken del af verden en baby bliver født, definerer de fleste læger levedygtighedstid som værende omkring 24 ugers graviditet.

Også at vide er, hvad er levedygtighedsalderen?

Pain Capable Unborn Child Protection Act forbyder sen aborter efter midtpunktet af en kvindes graviditet, og før fosteret typisk overvejes levedygtigt at leve uden for livmoderen. Det levedygtighedens alder er blevet fastgjort til 24 til 28 uger.

Kan en baby også overleve i 20 uger, hvis den bliver født? Babyer født først efter 20 til 22 uger er så små og skrøbelige, at de normalt ikke gør det overleve . Deres lunger, hjerte og hjerne er ikke klar til, at de kan leve uden for livmoderen. Det betyder at hvis 10 babyer er Født så tidligt, 8 babyer vil dø, og kun 1 eller 2 babyer vil overleve.

Folk spørger også, hvorfor er levedygtighedsalderen vigtig?

24 uger levedygtighedens alder betyder simpelthen, at det er det punkt, hvorefter de fleste babyer vil overleve fødslen. På grund af dette har meget af de tidlige overlevende babyer gennem historien været, fordi de blev født på et hospital, der kunne håndtere en sådan intensiv pleje.

Hvad betragtes som en levedygtig graviditet?

Fra et klinisk perspektiv, en levedygtig graviditet er en, hvor barnet kan blive født og har en rimelig chance for at overleve. Derimod en ikke-levedygtig graviditet er en, hvor fosteret eller barnet ikke har nogen chance for at blive født i live.

Anbefalede: