Hvad er en sætning for at sælge som varmt brød?
Hvad er en sætning for at sælge som varmt brød?

Video: Hvad er en sætning for at sælge som varmt brød?

Video: Hvad er en sætning for at sælge som varmt brød?
Video: Market Sentiment Trading - Will it Cause a Recession? 2024, Kan
Anonim

Eksempel Sætninger

Disse ispinde vil sælge som varmt brød . Jeg laver cupcakes til skolefesten. De altid sælge som varmt brød . 2K modelbiler fra BMW sælges som varmt brød , og det var svært at fremstille dem efter firma for at opfylde kravene.

Også spurgt, hvad er meningen med at sælge som varmt brød?

Sælges som varmt brød . Det er simpelthen et synonym for en pandekage. For noget at sælge gerne -en varmt kage det skal købes i massevis med ringe indsats fra sælgers side, normalt så meget, at det er svært at følge med efterspørgslen. Sælge kan være konjugeret til alle dets former i dette formsprog.

Også, hvad betyder formsproget betagende udsigt? Det udtryk ' betagende udsigt ' henviser til, at noget er ekstremt smukt eller fantastisk. Sådan visninger er unikke, specielle. Det her udtryk er en idiom

Også at vide er, hvad betyder ordsproget tilbage til væggen?

tilbage til væggen . Også, tilbage imod væg . I en hårdt presset situation; også uden nogen form for flugt. For eksempel, i de sidste par minutter havde vores team sin tilbage til væggen men fortsatte med at kæmpe galant, eller Banken har ham med sit tilbage til væggen ; han skal betale nu.

Hvad er et eksempel på et idiom?

An idiom er en sætning eller et udtryk, hvis betydning ikke kan forstås ud fra de almindelige betydninger af ordene i det. Til eksempel , "Lad mig være!" er en idiom betyder "Hold op med at genere mig!" Det idiom "Du rammer sømmet på hovedet" betyder "Du har helt ret."

Anbefalede: