Indholdsfortegnelse:

Hvordan bruges ordet hvem som helst i en sætning?
Hvordan bruges ordet hvem som helst i en sætning?

Video: Hvordan bruges ordet hvem som helst i en sætning?

Video: Hvordan bruges ordet hvem som helst i en sætning?
Video: Minedrift på telefonen - indtjening uden investeringer SherpaX - KSX 2024, Kan
Anonim

hvem som helst Sætningseksempler

  1. Til hvem som helst Deres Majestæt befaler.
  2. Hvor end hun gik hen og hvem som helst hun talte til, hun mærkede hans øjne på hende.
  3. Pierre, du kan sove med hvem som helst du vil virkelig.
  4. Hvem som helst du sørger stadig.
  5. Ude af stand til at forklare præcis hvorfor, det havde han forstand på hvem som helst det var det, han så, han vidste.

Med hensyn til dette, hvordan bruger du hvem som helst i en sætning?

Siden ham + ham = hvem som helst , det dømme skulle være, vil vi ansætte hvem som helst du anbefaler. Når hele hvem som helst / hvem som helst ledsætning er genstand for verbet, der følger efter ledsætningen, se inde i hvem som helst / hvem som helst klausul for at bestemme hvilket ord der skal brug . Eksempel: Hvem som helst / Hvem som helst er valgt, vil tjene en fireårig periode.

For det andet, hvornår skal man bruge GET vs gets? Få er den nuværende form af verbet. Got er datidsformen samt et af de to alternativer til datidsled.

Spørgsmålet er også, er det korrekt at sige hvem eller hvem?

Hvem som helst . At vælge hvem eller hvem kan være nemt. Hvem som helst er et objektpronomen og fungerer som pronominerne ham, hende og dem (Giv dokumentet til hvem som helst i afdelingen). Hvem som helst er et subjektpronomen og fungerer som pronominerne han, hun og de ( Hvem som helst skrev dette digt burde vinde en pris).

Hvordan bruger du mig og en anden person?

Brug pronomenet" jeg " når person at tale er at udføre handlingen, enten alene eller sammen med en anden. Brug pronomenet" mig " når person at tale er at modtage verbets handling på en eller anden måde, enten direkte eller indirekte.

Anbefalede: