Hvad sker der med dit gamle WhatsApp-nummer?
Hvad sker der med dit gamle WhatsApp-nummer?

Video: Hvad sker der med dit gamle WhatsApp-nummer?

Video: Hvad sker der med dit gamle WhatsApp-nummer?
Video: WhatsApp Number Change: How to Move All Your Chats to a New Number Without Losing Data 2024, Kan
Anonim

Gammel Konto

For det første, dit gamle WhatsApp-nummer vil blive slettet. Med det mener vi, at det ikke længere vises i andre WhatsApp kontakter. Hvis nogen sender dig - en besked på det gamle nummer (gennem eksisterende chathistorik), vil den ikke blive leveret til dig.

Derfor, hvad sker der, hvis WhatsApp-nummeret ændres?

Hvis du bruger vores Skift nummer funktion, vil din chathistorik fortsat være tilgængelig på din telefon med den nye telefon nummer så længe du fortsætter med at bruge den samme telefon. Sørg venligst for din WhatsApp kontakter har din nye telefon nummer gemt i deres telefons adressebøger for at sikre en problemfri beskedoplevelse.

På samme måde, hvordan kan jeg bruge mit gamle WhatsApp-nummer uden SIM? Bare følg trinene nedenfor for at bruge WhatsApp uden et mobiltelefonnummer eller SIM-kort.

  1. Åbn WhatsApp på din telefon, tablet eller pc. Åbn WhatsApp-applikationen på din telefon, tablet eller pc.
  2. Indtast din hjemmetelefon/fastnetnummer.
  3. Vent på, at bekræftelse via SMS mislykkes.
  4. Indtast verifikationskoden.
  5. Fuldfør opsætningsprocessen.

Kan jeg simpelthen bruge mit gamle WhatsApp-nummer på en ny telefon?

Du skal kunne modtage SMS og/eller opkald på din nyt telefonnummer og den nye telefon skal tilsluttes det Internet. På din gammel telefon , dobbelttjek venligst, at din gammelt telefonnummer er stadig knyttet til din konto ved at navigere til WhatsApp > tryk på Flere muligheder > Indstillinger og tryk på dit profilbillede.

Sletter ændring af WhatsApp-nummer chats?

Nej de er ikke slettet overhovedet.når du lave om mobilen Nummer fra din whatsapp indstilling derefter whatsapp server bekræfte det nummer , men snak forbundet med din tidligere nummer vil ikke slettet fordi whatsapp automatisk oprettet Backup på din telefon hver dag. Så du er velkommen til lave om din whatsapp nummer.

Anbefalede: