Hvad sker der, hvis du er gift, og huset ikke står i dit navn?
Hvad sker der, hvis du er gift, og huset ikke står i dit navn?

Video: Hvad sker der, hvis du er gift, og huset ikke står i dit navn?

Video: Hvad sker der, hvis du er gift, og huset ikke står i dit navn?
Video: "Hva' Sker Der Dansker" Fuldt Show | 2016 Tour 2024, Kan
Anonim

Hvis du er gift og dit navn er ikke på skødet, du kan have givet afkald på din ejendomsretten. Det kommer an på når din ægtefælle erhvervet ejendom og hvor du Direkte.

Ligeledes spørger folk, skal ægtefællen have titel?

Common Law-stater I disse stater er det normalt let at se hvilke ægtefælle ejer hvad. Hvis bare dit navn er på skødet, tinglysningsdokumentet eller andet titel papir, det er dit. Hvis du og din ægtefælle begge har dit navn på titel , ejer I hver en halv andel i ejendommen.

Derudover, kan nogen være på skøde, men ikke pant? En persons navn kan være på gerning men ikke det pant . Under sådanne omstændigheder er personen ejer af ejendommen men er ikke økonomisk ansvarlig for pant betalinger.

I forhold til dette, hvilke rettigheder har jeg, hvis mit navn ikke står på realkreditlånet?

Ikke på pant eller titel. Ikke være på enten pant eller titlen kan sætte dig i en knibe med hensyn til boligejerskab rettigheder . Juridisk, dig har intet ejerskab af boligen hvis du er ikke opført på titlen. Hvis det går surt med forholdet, du har ingen rettigheder til boligen eller enhver egenkapital.

Ændrer det at blive gift, hvem der ejer dit hjem?

De fleste stater er almindelige ejendomsstater. Udtrykket "common law" er simpelthen et udtryk, der bruges til at bestemme ejendomsret af ægteskabelig formue (ejendom erhvervet i løbet af ægteskab ). Common law-systemet bestemmer, at ejendom erhvervet af et medlem af en gift parret ejes fuldstændigt og udelukkende af denne person.

Anbefalede: