Hvad er CUNY Assessment Test?
Hvad er CUNY Assessment Test?

Video: Hvad er CUNY Assessment Test?

Video: Hvad er CUNY Assessment Test?
Video: Оценочные тесты CUNY 2024, Kan
Anonim

CUNY vurderingstest skriftligt:

Det CUNY vurderingstest i skrift er en 90 minutters pen og papir eksamen. Det bruges til at opfylde Baruch Colleges og City University of New Yorks færdighedskrav. Derudover bruges denne eksamen til at placere studerende i de relevante engelsk-/skrivekurser.

Hvordan bliver du på denne måde undtaget fra CUNY Assessment Test?

Indtastning af freshman og transfer studerende er fritaget fra CUNY vurderingsprøver i læsning og skrivning med en SAT verbal score på 480 eller højere, en New York State Regents engelsk score på 75 eller højere, eller en ACT engelsk score på 20 eller højere.

Ligeledes, hvad er beståelsesscore for placeringstesten? Det lavest mulige score en person kan modtage er 20, mens den højeste score er 120. The Next-Generation Accuplacer matematik tests og læsning og skrivning tests er scorede i området 200 til 300 punkter. Studerende' scoringer kan afgøre, om de skal tage forberedelseskurser først, som ikke tæller for college-merit.

Desuden, hvor mange spørgsmål er CUNY matematikvurderingsprøven?

College-niveau Matematik ( Matematik 6): Højskoleniveau Matematikprøve , bestående af 20 spørgsmål , måler evnen til at løse problemer, der involverer matematikkoncepter på college-niveau.

Hvad sker der, hvis jeg ikke består CUNY Assessment Test?

Studerende, der ikke gør passere det prøve (s) vil ikke være i stand til at begynde college sammensætning, før de passere både læsning og skrivning Vurderingsprøver . Fakultetet på hvert kollegium bestemmer kravene til passerer hvert afhjælpende, udviklings- eller ESL-kursus på topniveau.

Anbefalede: