Skal jeg tage CUNY Assessment Test?
Skal jeg tage CUNY Assessment Test?

Video: Skal jeg tage CUNY Assessment Test?

Video: Skal jeg tage CUNY Assessment Test?
Video: Оценочные тесты CUNY 2024, Kan
Anonim

Kandidater til førsteårsoptagelse til et associeret program behøver ikke at demonstrere kollegium parathed baseret på SAT, ACT eller New York State Regents til at blive optaget. Dog ind studerende som ikke er kollegium klar skal tage passende CUNY Assessment Test(s) i læsning , skrivning og matematik.

Spørgsmålet er også, er CUNY Assessment Test påkrævet?

Studerende vil være påkrævet at tage CUNY vurderingstest i skrivning (CATW) for at bestemme læse- og skrivefærdigheder og passende kursus placering.

På samme måde, hvad er CUNY Assessment Test? Det CUNY vurderingstest i matematik er en utimet, multiple-choice, computerbaseret prøve sammensat af fire sektioner: numeriske færdigheder/præ-algebra, algebra, college-algebra og trigonometri. Nogle gymnasier kræver, at eleverne opnår højere score, før de kan tilmelde sig kreditgivende matematikkurser.

Desuden, hvorfor skal jeg tage CUNY Assessment Test?

Kandidater til optagelse på et associeret program gør ikke har at vise, at de er dygtige til at blive optaget. Indtast dog studerende, der ikke er dygtige baseret på SAT, ACT eller Regents tests skal tage det passende CUNY vurderingsprøver.

Kan du bruge en lommeregner på CUNY Assessment Test?

Du har tilladelse til brug kun Microsoft-vinduet lommeregner i din CUNY vurderingstest i matematik. foretrækkes. Det brug af ordbogen er kun tilladt for CUNY vurderingstest i skrift (CATW).

Anbefalede: