Hvad er RPAB?
Hvad er RPAB?

Video: Hvad er RPAB?

Video: Hvad er RPAB?
Video: HYPERPC UPGRADE CENTER - чистка компьютера и водяного охлаждения спустя 6 лет 2024, Kan
Anonim

Det RPAB er et testbatteri, der består af to tests: RCMP Police Aptitude Test ( RPAT ) og Six Factor Personality Questionnaire (SFPQ). Six Factor Personality Questionnaire (SFPQ) er en offentliggjort test købt af RCMP for at imødekomme vores rekrutteringsbehov.

Og hvad er en Rpat?

Det RPAT er en skriftlig test designet til at måle en ansøgers potentielle egnethed til politiarbejde baseret på deres sammensætning (stavning, grammatik og ordforråd), forståelse, hukommelse, dømmekraft, observation, logik og beregning. Det RPAT eksamen er opdelt i 3 bøger.

Derudover, hvad er RCMP-optagelsesprøven? Det RCMP Politiets egnethed Prøve (RPAT), som navnet antyder, er designet til at måle en kandidats potentiale for politiarbejde med RCMP . Det er første skridt i ansøgningsprocessen at blive en RCMP politibetjent. Det er vigtigt at få et stærkt præg på RPAT.

Heri, er RCMP-optagelsesprøven svær?

Det RCMP Politiets egnethed Prøve er en semi-adaptiv prøve . Det prøve er scoret på en skala fra 5,0. Der kræves en minimumskarakter på 3,2 ud af 5,0 for at bestå. Så selvom det materiale, der er dækket af RPAT, måske ikke er det hårdt i og for sig selv prøve kan blive sværere, mens du går.

Hvordan kan jeg ansøge om at blive politibetjent i Canada?

Hvis du er en canadisk overvejer en karriere i politiarbejde , har du mulighed for at være med i den nationale politi styrke kaldet Det kgl canadisk Monteret Politi eller slutte sig til en provins politi kraft.

Del 2 Ansøgning til det lokale politi

  1. Få en universitetsgrad.
  2. Bliv kadet.
  3. Gå på politiskole.
  4. Gennemfør din træning med succes.

Anbefalede: