Hvad er Asien-testen?
Hvad er Asien-testen?

Video: Hvad er Asien-testen?

Video: Hvad er Asien-testen?
Video: Nastya and the story about diversity in appearance 2024, Kan
Anonim

ASIEN /ISCoS Eksamen og karakter. Dette er et system af tests bruges til at definere og beskrive omfanget og sværhedsgraden af en patients rygmarvsskade og hjælpe med at bestemme fremtidige rehabiliterings- og genopretningsbehov. Det er ideelt afsluttet inden for 72 timer efter den første skade.

Ligeledes, hvad er ASIA-skalaen?

ASIEN Værdiforringelse vægt . Omfanget af rygmarvsskade (SCI) er defineret af American Spinal Injury Association ( ASIEN ) Værdiforringelse vægt (modificeret fra Frankel-klassifikationen), ved hjælp af følgende kategorier: [1, 2, 3, 4, 5] A = Komplet: Ingen sensorisk eller motorisk funktion er bevaret i sakrale segmenter S4-S5.

Ved også, hvad betyder Asien B? For det første, i stedet for ingen funktion under skadesniveauet, ASIEN EN er defineret som en person uden motorisk eller sensorisk funktion bevaret i de sakrale segmenter S4-S5. ASIA B er i det væsentlige identisk med Frankel B men tilføjer kravet om bevaret sakral S4-S5 funktion.

Ligeledes, hvad bruges ASIA-skalaen til?

The American Spinal Injury Association Impairment vægt er en standardiseret neurologisk undersøgelse brugt af rehabiliteringsteamet til at vurdere det sensoriske og motoriske niveau, som var påvirket af rygmarvsskaden.

Hvad er det neurologiske niveau?

Neurologisk niveau of injury (NLI): NLI refererer til det mest kaudale segment af rygmarven med normal sensorisk og antigravitationsmotorisk funktion på begge sider af kroppen, forudsat at der er normal (intakt) sensorisk og motorisk funktion rostraalt.

Anbefalede: