Hvordan spredte islam sig over Asien?
Hvordan spredte islam sig over Asien?

Video: Hvordan spredte islam sig over Asien?

Video: Hvordan spredte islam sig over Asien?
Video: 🔴بیانیهٔ اپوزیسیون ری استارت در مورد قرارداد #ننگین بین انگلیس و ایران 2024, Kan
Anonim

Den første teori er handel. Udvidelsen af handelen mellem Vesten Asien , Indien og sydøst Asien hjalp spredning af religionen som muslim medbragte handlende Islam til regionen. Gujarati-muslimer spillede en central rolle i etablering Islam i Sydøst Asien . Den anden teori er rollen som missionærer eller sufier.

Også at vide er, hvordan spredte islam sig i Centralasien?

Slaget ved Talas i 751 mellem det abbasidiske kalifat og det kinesiske Tang-dynasti om kontrol over Centralasien var vendepunkt, initierer massekonvertering til islam i regionen. De fleste af de tyrkiske khanater blev konverteret til islam i det 10. århundrede.

For det andet, hvornår kom islam til Asien? 7. århundrede

På samme måde kan man spørge, hvordan blev islam spredt?

Islam spredte sig gennem militær erobring, handel, pilgrimsfærd og missionærer. Arabiske muslimske styrker erobrede enorme territorier og byggede imperiale strukturer over tid.

Hvordan spredte islam sig til Asien steder som Indonesien?

islam i Indonesien anses for at have gradvist spredning gennem arabers handelsaktiviteter muslim handlende, adoption af lokale herskere og mystikens indflydelse siden det 13. århundrede. I den sene kolonitid blev det vedtaget som et samlende banner mod kolonialismen.

Anbefalede: