Kan du plante bluebonnets?
Kan du plante bluebonnets?
Anonim

Planter Bluebonnets . Bluebonnets vokser bedst i jord, der er basisk, moderat i frugtbarhed og vigtigst af alt, veldrænet. Fuld sol er også nødvendig for den bedste vækst. Frø kan plantes 1. september til 15. december; dog for de bedste resultater, plante frø senest midt i november.

I betragtning af dette, kan du plante bluebonnets i din have?

Hvornår og hvor skal du hen Plante Texas Bluebonnet Frø plantes bedst i det efterår (slutningen af august – september i varmere klimaer) i veldrænet sandjord med fuld soleksponering. De vilje spire og overvintre som lav- vokser rosetter (bladspiraler) og blomstrer i det tidlige forår.

Og hvornår skal bluebonnet-frø plantes? Plante det frø i oktober og november (begyndelsen af oktober er bedst). Texas blå huer er etårige planter, hvilket betyder, at de går fra frø at blomstre til frø på et år. De spire i efteråret og dyrke hele vinteren og blomstrer normalt omkring slutningen af marts til midten af maj.

Ligeledes er det ulovligt at dyrke bluebonnets i Texas?

Der er faktisk ingen lov, der forbyder plukning bluebonnets i Texas , ifølge Texas Institut for Offentlig Sikkerhed. Det kan dog være tilfældet i visse områder ulovlig eller farlige. Det er også vigtigt at være høflig og passe på blomsterne, så alle texanere kan nyde dem.

Er det for sent at plante bluebonnet-frø?

Det er ikke for sent at plante transplantationer nu. Det er for sent at plante frø , selvom. Frø skal altid være spredt i sent sommer og de spirer i september/oktober. De dyrke rødder om vinteren spirer derefter, men forbliver meget lavt til jorden og spreder sig.

Anbefalede: