Hvad er en browse wrap-aftale?
Hvad er en browse wrap-aftale?

Video: Hvad er en browse wrap-aftale?

Video: Hvad er en browse wrap-aftale?
Video: BRINGE. ODESSA MAMA. 18. FEBRUAR. Spæk opskrift. KNIVE OVERSIGT 2024, Kan
Anonim

Browsewrap aftale . An aftale på en hjemmeside, der binder brugeren (typisk til brugsbetingelserne for hjemmesiden) i kraft af browsing hjemmesiden. For en browsewrap aftale for at kunne håndhæves, skal hjemmesiden give brugeren faktisk eller konstruktiv meddelelse om aftale og brugeren skal give samtykke til aftale.

Ved også, hvad er browse wrap-kontrakt?

Gennemse wrap . Fra Wikipedia, den frie encyklopædi. Gennemse - indpakning (også Browserwrap eller gennemse - indpakning licens) er et udtryk, der bruges i internetlovgivningen til at henvise til en kontrakt eller licens aftale dækker adgang til eller brug af materialer på et websted eller et produkt, der kan downloades.

Ved også, hvad er forskellen mellem kontrakter og aftaler? An aftale er nogen forståelse eller aftale indgået mellem to eller flere partier. EN kontrakt er en bestemt type aftale som i henhold til sine vilkår og elementer er juridisk bindende og håndhæves i en domstol.

Derfor, hvad er en click wrap-aftale?

Clickwrap er en online aftale mellem en bruger og en virksomhed, der kræver, at brugeren skal klik en boks eller en knap, før de downloader indhold, foretager et køb eller bruger et websted. Boksen eller knappen bekræfter, at brugeren er enig til en online kontrakt med virksomheden, og erstatter brugerens underskrift.

Kan klik på aftaler håndhæves?

Clickwrap aftaler er aftaler dannet på internettet. En webstedsudbyder offentliggør generelt vilkår og betingelser, og brugeren klikker på knappen "Jeg accepterer". Disse har domstolene generelt taget stilling til aftaler at være håndhæves.

Anbefalede: