Hvad er backup-planen vurderet?
Hvad er backup-planen vurderet?

Video: Hvad er backup-planen vurderet?

Video: Hvad er backup-planen vurderet?
Video: How to Enable Google Backup on XIAOMI Mi 9 SE – Backup 2024, Marts
Anonim

MPAA bedømt Det Tilbage - Op Plan PG-13 for seksuelt indhold, herunder referencer, noget råt materiale og sprog.

Også spurgt, hvad sker der i backup-planen?

Det Tilbage - op Plan er en komedie, der udforsker dating, kærlighed, ægteskab og familie omvendt. Efter flere års dating har Zoe (Jennifer Lopez) besluttet, at det tager for lang tid at vente på den rigtige. Fast besluttet på at blive mor, forpligter hun sig til en plan , laver en aftale og beslutter sig for at gå alene.

Ved også, hvad er tvillingernes navne i backup-planen? De spillede sammen som søn og far på Happy Days (1974). I slutningen af filmen, når Stan går i seng efter at have læst for tvillinger , nævner han en af deres navne er Penny, en reference til ham, der beholdt penny fra begyndelsen af filmen. Eric Christian Olsen og Danneel Ackles stirrede begge sammen i Fired Op !

Spørgsmålet er også, var Jennifer Lopez virkelig gravid i backup-planen?

Men det var simpelthen et tilfælde af filmmagi, da den 39-årige bar en protese graviditet mave til hendes seneste film The Tilbage - Op Plan . Stjernen er i øjeblikket ved at filme sit filmcomeback på lokation i Pasadena, Californien. Jennifers faux graviditet kommer 16 måneder efter, at hun fødte tvillingerne Max og Emme.

Er backup-planen på Netflix?

Det Tilbage - op Plan (2010) på Netflix En romantisk komedie centreret om en kvinde, der undfanger tvillinger gennem kunstig befrugtning, blot for at møde hendes drømmemand samme dag.

Anbefalede: