Hvad er en cremekop?
Hvad er en cremekop?

Video: Hvad er en cremekop?

Video: Hvad er en cremekop?
Video: ՇՏԱՊ ՀԵՆՑ ՆՈՐ Վատ լուր Գարեգին Բ-ից նրան շտապ տեղափոխել են հիվանդանոց.. Տեսեք ինչ է կատարվել.. 2024, Kan
Anonim

Custard kopper . Custard kopper , som navnet antyder, er små kopper bruges til bagning cremecreme . Det kopper anbringes normalt i et vandbad eller bain-marie for at påføre mere skånsom men konstant varme til cremecreme . Ligesom ramekins er de lavet af stentøj, porcelæn eller ovnfast glas.

Kan man på denne måde bruge muffinsforme i stedet for vanillecreme?

Hvis hvad du laver kræver ikke alle kopper i en muffinform , fyld de tomme med vand for at forhindre dem i at ryge i ovnen. Muffins dåse brugt på plads af ramekins til at lave individuelle quicher, frittatas, individuelle portionskødbrød, souffléer osv.

Derudover, hvorfor kaldes det en ramekin? Navn. Udtrykket er afledt af den franske ramequin, acheese- eller kødbaseret ret bagt i en lille form. Den franske termis stammer igen fra det tidlige moderne flamske rammeken, som er oversat til 'toast' eller 'stegt hakket kød', selv tilsyneladende fra vædder 'slagervædder' + -kin 'diminutiv', men det er uklart hvorfor.

Kan vanillecreme så gå i ovnen?

Glas vanillecreme kopper kan være bagt også, men Pyrex foretrækkes generelt, fordi det er mindre knækkeligt. Som keramiske ramekiner, mange Pyrex vanillecreme kopper er ovn - Tåler mikroovn, fryser og opvaskemaskine, men tjek producentens mærkat.

Kan du bruge krus i stedet for ramekins?

#5 Erstatning for Custard Ramekins En ovn-safe krus er den perfekte beholder til at tilberede enhver opskrift, der kræver creme kopper eller ramekins . Nu er det værd at gøre det på komfuret måde, men hvis du har travlt, en kop kaffe krus og mikrobølgeovn vilje fungere lige så godt.

Anbefalede: