Er Dao en Gud?
Er Dao en Gud?

Video: Er Dao en Gud?

Video: Er Dao en Gud?
Video: DEATH RIDES A HORSE | Da uomo a uomo | Lee Van Cleef | Full Western Movie | English | HD | 720p 2024, Kan
Anonim

Så kort sagt ?( dao ) er en Gud til nogle, men ikke til andre. Som taoister mener det, er det bestemt ikke den kristne Gud , men de vil måske have mystiske møder med det i de religiøse former. En del af hvorfor?( dao ) henviser ikke til en personlig Gud er det ?(tian) måske i virkeligheden gør det.

På denne måde, har daoismen en Gud?

Det gør taoismen ikke har en Gud på den måde, som de abrahamitiske religioner gør . Der er intet almægtigt væsen hinsides kosmos, som skabte og kontrollerer universet. I Taoisme universet udspringer af Tao, og Tao guider upersonligt tingene på deres vej.

Ved også, hvad er begrebet Dao? Det kinesiske ord dao betyder en vej eller en vej. Konfucians brugte sigt dao at tale om, hvordan mennesker burde opføre sig i samfundet. Med andre ord, dao , for dem var en etisk eller moralsk måde. Daoister foretrak at forstå dao som Naturens Vej som helhed.

På samme måde kan du spørge, er Dao en religion?

Daoisme er en filosofi, en religion , og en livsstil, der opstod i det 6. århundrede fvt i det, der nu er den østlige kinesiske provins Henan. Det har stærkt påvirket kulturen og religiøs livet i Kina og andre østasiatiske lande lige siden.

Hvorfor kan DAO ikke navngives?

"Det Dao er noget der kan ikke navngives . I stedet for at bruge ordet Dao , Tolle foretrækker "At være". I sin bog The Power of Now konkluderer han: "I Dao De Jing, den Dao , hvilken kunne blive oversat som væren, er beskrevet som uendelig, evigt til stede: Universets Moder."

Anbefalede: