Er HiSET matematikprøven svær?
Er HiSET matematikprøven svær?

Video: Er HiSET matematikprøven svær?

Video: Er HiSET matematikprøven svær?
Video: Salg av bolig Alanya Tyrkia 2024, Kan
Anonim

Ikke så hårdt . Så længe du kan svare på sådanne spørgsmål, burde du ikke have noget problem med at klare dig godt prøve . Denne sektion vil have 50 multiple-choice spørgsmål, og du vil blive tildelt 90 minutter til at udfylde det.

Desuden, hvor mange spørgsmål er der på HiSET matematikprøven?

50 spørgsmål

Er GED-matematikprøven også svær? Det GED gymnasial ækvivalens prøve indeholder fire separate afprøvning afsnit i videnskab, Matematik , Samfundsfag og Sprogkunst (læse og skrive kombineret). Det GED (Generel uddannelsesudvikling) prøve er ret svært, hvis du ikke får nogen forberedelse og ikke forstår strukturen af prøve.

Derudover, hvilken slags matematik er der på HiSET-testen?

At bestå HISET matematik eksamen du skal have en stærk forståelse af gymnasiealgebra og geometri. Husk, at HISET er en gymnasial ækvivalens eksamen så eksamen vil prøve dig på gymnasiet matematik . Som sådan skal du sikre dig, at du lærer og forstår algebra og geometri for at bestå HISET.

Hvad er en god HiSET-score?

HiSET scorer indberettes på en 1-20 score skala i 1-punkts intervaller. ETS har sat en national gennemgang score på 8 for hver af de fem deltest og en kombineret score på 45 for at bestå HiSET eksamen. Bemærk: nogle stater fastsætter deres egen beståelse score.

Anbefalede: