Indholdsfortegnelse:

Består tilgange klassetrin på Staar?
Består tilgange klassetrin på Staar?
Anonim

Det passerer standard for STAAR vurderinger er nærmer sig klassetrin . En elev, der scoringer på eller over dette niveau har bestået STAAR test, men en elev, der scoringer indenfor Mødtes Ikke Karakter niveau er ikke bestået.

Ligeledes spørger folk, hvad nærmer sig klassetrin på Staar?

Nærmer sig klassetrin betyder, at dit barn har vist en vis viden om materialet, men viser ikke en forståelse af nogle af de vigtigste dele. Dette går stadig forbi, men det er sandsynligt, at dit barn får brug for ekstra hjælp i det næste karakter.

Efterfølgende er spørgsmålet, om 3.g’ere består Staar? Tredje klasse studerende skal forbi STAAR læsning for at blive rykket op til 4 karakter . I femte og ottende klasse skal eleverne passere begge STAAR læsning og STAAR matematik for at blive forfremmet til den næste karakter . Studerende har tre muligheder for at tage test(er) igen og modtage afhjælpende hjælp, hvis de ikke gør det passere.

Derudover, hvilken karakter skal du bruge for at bestå Staar-testen?

STAAR . Det STAAR system årligt tests studerende i karakterer 3-8 og tests gymnasieelever via afsluttende eksamener. Gymnasieelever skal bestå Algebra jeg , Engelsk jeg , Engelsk II, biologi og amerikansk historie afsluttende eksamener for at afslutte.

Hvordan består jeg Staar-testen 2019?

Metode 4 Forberedelse til STAAR-testen gennem hele skoleåret

  1. Forstå testkomponenterne.
  2. Lav øve spørgsmål.
  3. Tal med din lærer om at udvikle et studieskema.
  4. Vær opmærksom i klassen.
  5. Arbejd med en standardiseret-testunderviser.

Anbefalede: