Hvad er en god score på accuplacer matematikprøven?
Hvad er en god score på accuplacer matematikprøven?

Video: Hvad er en god score på accuplacer matematikprøven?

Video: Hvad er en god score på accuplacer matematikprøven?
Video: ACCUPLACER MATH - A TIP YOU MUST KNOW! 2024, Kan
Anonim

Accuplacer Scores – Rækkevider

LAV: Accuplacer scorer fra 200 til 220 anses normalt for lavt scoringer . HØJ : Høje Accuplacer-scorer er generelt 270 point og derover. GENNEMSNIT : Scorer af 221 til 250 er gennemsnit , mens scoringer mellem 250 og 270 betragtes normalt ovenfor gennemsnit.

Hvad er følgelig en bestået score på matematisk akkumulator?

Alle scoringer på den Accuplacer eksamener afholdes på en skala scoring system. Til alle test undtagen WritePlacer Accuplacer tests, scoringer spænder fra 20 til 120. Den score intervallet for den almindelige WritePlacer-eksamen er fra 1 til 8.

Matematik.

Accuplacer test Mulig minimumscore
Matematik på college-niveau 45

Ved også, er accuplacer matematikprøven svær? Det ACCUPLACER test er et omfattende, webbaseret vurderingsværktøj, der bruges til at bestemme dine færdigheder i læsning, skrivning og matematik . Det er utimet, men de fleste studerende gennemfører det på mindre end 90 minutter. Det prøve er adaptiv, hvilket betyder, at spørgsmålene bliver sværere, efterhånden som du giver flere rigtige svar.

Ved også, er 250 en god accuplacer-score?

Hvis du har en score af 250 eller derover Du har indlæst ENGL 121, den første skriveklasse på universitetsniveau. Du behøver ingen udviklingskurser på engelsk.

Hvad sker der, hvis du scorer lavt på accuplacer?

hvis du klarer sig dårligt på AKKUPLACER prøve, du vil blive placeret i en mere afhjælpende klasse, dvs du vil stadig skulle arbejde dig op til den sværere klasse til sidst. Og DET betyder, at det vil tage du længere tid for at få din grad og omkostninger du mere at få det på grund af de ekstra klasser du bliver nødt til at tage.

Anbefalede: