Er der en lov mod at vælge bluebonnets?
Er der en lov mod at vælge bluebonnets?

Video: Er der en lov mod at vælge bluebonnets?

Video: Er der en lov mod at vælge bluebonnets?
Video: Is it Illegal to Pick Bluebonnets in Texas? 2024, Kan
Anonim

Der er faktisk nej lov der forbyder plukke bluebonnets i Texas ifølge det Texas Department of Public Safety. Det kan dog være tilfældet i visse områder ulovlig eller farlige. Det er også vigtigt at være høflig og passe på det blomster, så alle texanere kan nyde dem.

Hvad er straffen i denne forbindelse for at vælge bluebonnets?

Indtil 1973 opkrævede en lov oprindeligt tilnavnet Wild Flower Protection Act en bøde på $1 til $10 mod alle, der satte sig for at " plukke , trække, trække op, rive op, grave op, skære, knække, såre, brænde eller ødelægge" blå huer eller eventuelle planter i offentlige parker eller på privat ejendom.

Ligeledes er det ulovligt at plukke statsblomster? Som det viser sig, er det ikke helt sandt! Du kan plukke , bøj, spis eller ryg en valmue, så længe den ikke er tændt stat ejendom. Men hvis en valmue eller en hvilken som helst anden blomst er på Skole, Park, en median eller endda uden for en retsbygning, GØR IKKE plukke eller såre blomst.

Tilsvarende, er det ulovligt at vælge bluebonnets i Austin?

Simpelt svar, det er det ikke. Det er kun ulovligt at vælge bluebonnets på privat ejendom, hvilket også gælder for enhver form for fauna, medmindre der gives tilladelse fra den, der ejer ejendommen.

Er bluebonnets ulovligt at vælge i San Antonio?

SAN ANTONIO - Det blå motorhjelm blomstringssæsonen startede tidligt i år. I modsætning til almindelig tro, er det ikke ulovligt at vælge bluebonnets i Texas.

Anbefalede: