Hvad er 240-vejledningsgarantien?
Hvad er 240-vejledningsgarantien?

Video: Hvad er 240-vejledningsgarantien?

Video: Hvad er 240-vejledningsgarantien?
Video: Hvad er du til? 2024, Kan
Anonim

Hvad er 240-undervisningsgarantien ? Det 240 Vejledningsgaranti er, at hvis en bruger scorer 90 % på vores øvelsestest (ved slutningen af studievejledningen), men ikke består eksamen, er de berettiget til en pengene-tilbagebetaling på op til 2 måneder af deres abonnement (se vores vilkår for brug for alle detaljer).

På denne måde, hvad er 240tutoring-garantien?

På 240 Undervisning vi tror på: Garanteret Forberedelse. Garanteret Resultater. Det 240 Undervisningsgaranti - Hvis du scorer 90 % på vores øvelsesprøve i fuld længde og dumper din egentlige eksamen, så har du ret til refusion på op til to måneder af dit abonnement.

Man kan også spørge, hvor meget koster 240undervisning? Vores månedlige abonnement på $39,99 vilje give dig adgang til alle studievejledninger, vi tilbyder. Hvis du kun har brug for én studievejledning eller fem, er det i alt omkostninger er $39.99 - en måned.

Ved også, hvordan annullerer jeg min 240-undervisning?

Vilkår for abonnement på studievejledninger til afbestille et abonnement, skal kunden gå til deres “profil” side og afbestille deres abonnement. Abonnementet bliver annulleret og adgang tilbagekaldt ved udgangen af indeværende abonnementsmåned.

Hvorfor kan jeg ikke bestå TExES-eksamenen?

Hvis du ikke gør det bestå TExES-eksamenen , dig kan ikke arbejde som lærer i Texas. Du kommer til at sidde fast uden et job til at tilbagebetale dit studielån. Eller du ville blive fanget i at udføre småjobs, der ikke betaler dig lige så godt, som hvis du var en pædagog, der bestået lærercertificeringen prøve.

Anbefalede: