Hvad er Jaatland?
Hvad er Jaatland?

Video: Hvad er Jaatland?

Video: Hvad er Jaatland?
Video: क्या है जाटलैंड की जमीनी हकीकत ? Rajeev Ranjan से समझिए जाटलैंड का सियासी गणित ? 2024, Kan
Anonim

Jatland .com er den ultimative ressource for Jats, der giver Jats over hele verden en platform til at interagere med fællesskabet og forbinde med vores rødder. Medlemskab af webstedet er generelt begrænset til hinduistiske jats. Siden er helt frivilligt drevet og er gratis for alle medlemmer.

Ved også, hvad Jats kaste er?

Varna-status Det hinduistiske varna-system er uklart med hensyn til Jat-status i kastesystemet. Nogle kilder oplyser, at Jats betragtes som Kshatriyas eller "degraderede Kshatriyas", der, da de ikke overholdt brahmaniske ritualer og ritualer, var faldet til status som Shudra.

Desuden, hvem er mere kraftfuld Rajput eller JAT? Så med hensyn til indbyggertal er Jaats det stærkere end Rajputs i det indiske subkontinent. Uttar Pradesh- EPW-artiklen påpeger, at Thakurs er den anden- mest velhavende socialgruppe i staten – det første væsen Jats som forbliver geografisk og dermed politisk begrænset til det vestlige Uttar Pradesh.

Efterfølgende kan man også spørge, er Yadav en JAAT?

Yadavaer er inkluderet i OBC, mens Jats var inkluderet i OBC med andre seks kaster, men det blev anfægtet i domstolene, og de er nu i en generel kategori. Så Jat og Yadav er ikke de samme. Jats er i en generel kategori, mens Yadavaer er i tilbagestående kaste.

Er Jatt lavere kaste?

Jatts er lav kaste Shudras. De var slaver helt op til det 17. århundrede.

Anbefalede: