Har unge i Texas ret til en retssag ved jury?
Har unge i Texas ret til en retssag ved jury?

Video: Har unge i Texas ret til en retssag ved jury?

Video: Har unge i Texas ret til en retssag ved jury?
Video: The Great Gildersleeve: Gildy's New Car / Leroy Has the Flu / Gildy Needs a Hobby 2024, April
Anonim

Ed. 2d 647 (1971). Imidlertid, unge har en lovbestemt ret til retssag ved nævningeting i Texas . '54.03(c) angiver, at ATrial skal være senest jury med mindre jury fraviges i overensstemmelse med '51.09 af [den Texas Familiekode]@ The ret til jury hører til ungdoms alene.

Har unge derfor ret til en nævningeting?

Unge ikke har alle de samme forfatningsmæssige rettigheder i ungdoms sager som voksne gør . For eksempel, unge ' Domshøringer bliver hørt af dommere, fordi unge lovovertrædere ikke gør det har det ret til en forsøg ved jury af deres jævnaldrende. Det gør de heller ikke har det ret til kaution eller til en offentlighed forsøg.

Tilsvarende, hvilke stater tillader juryforsøg for unge? I nogle stater, som f.eks Kansas og New Hampshire, unge har ret til en nævningeting i ungdomsdomstolen.

i hvilket tilfælde fastslog domstolen, at unge ikke har en forfatningsmæssig ret til at blive dømt ved nævning?

Retten til retssag ved jury i USA's forfatning tilhører kun voksne. I 1971 blev U. S. Højesteretten mente, at der ikke er nogen ret til nævningeting i ungdomskriminalitetssager. (McKeiver v. Pennsylvania, 403 U. S. 528 (1971).)

Hvorfor er offentlige retssager og nævningeting ikke påkrævet i ungdomssager?

Deres advokat kan anfægte vidnesbyrdet fra anklagemyndighedens vidner. Generelt, a ungdoms gør ikke har ret til en nævningeting i ungdoms ret. Dette skyldes, at den amerikanske højesteret har fundet, at brug af en jury ville underminere fortroligheden af ungdoms retssager.

Anbefalede: