Hvordan finder jeg artikler på tysk?
Hvordan finder jeg artikler på tysk?

Video: Hvordan finder jeg artikler på tysk?

Video: Hvordan finder jeg artikler på tysk?
Video: GERMAN LESSON 10: Awesome Hints on how to Guess German Articles 😎😎 2024, Kan
Anonim

Det lille ord foran substantivet, den artikel , vil fortælle dig kønnet. tyske artikler kan være bestemt (specifik) eller ubestemt (generel).

Her er de tyske bestemte og ubestemte artikler:

  1. der - den (maskuline)
  2. dø - den (feminine)
  3. das - den (intetkøn)
  4. ein - a (maskulinum og intetkøn)
  5. eine - en (feminin)

Udover dette, hvordan identificerer du artikler på tysk?

De tre kønsmarkører, der betyder (ental) in tysk er der (maskulin), die (feminin) og das (neuter). Flertalsformen af bestemt artikel er die. Engelsk har kun én kønsmarkør for det bestemte artikel af alle navneord, nemlig.

For det andet, hvad er den feminine artikel på tysk? Det maskuline bestemt artikel ("den") er der, den feminin er dø, og neutral form er das. tysk højttalere har haft mange år til at lære, om wagen (bil) er der eller die eller das.

Folk spørger også, hvad er en artikel på tysk?

Der, Die og Das A bestemt artikel (der Definitartikel) er det lille ord på engelsk, vi omtaler som "den." I tysk , vi har tre: der, dø, das. Som på engelsk er de også placeret foran substantivet (eller deres modificerende adjektiver). I tysk dog hver af de bestemte artikler har agenda.

Hvordan identificerer man bestemte og ubestemte artikler på tysk?

Det bestemt artikel er 'den' og den ubestemt artikel er 'en/en'. I tysk , der er forskellige former for bestemte og ubestemte artikler afhængigt af substantivets køn, om det er ental eller flertal, og den kasus substantivet optager i sætningen.

Anbefalede: