Har min mand ret til halvdelen af mit hus?
Har min mand ret til halvdelen af mit hus?

Video: Har min mand ret til halvdelen af mit hus?

Video: Har min mand ret til halvdelen af mit hus?
Video: Hvad skal man SPISE i MÜNCHEN, Tyskland 🥨🍺 | Smag på BAVARISK MAD i Bayerns hovedstad! 2024, Kan
Anonim

Al ejendom tilhørende mand og hustru betragtes som "ægteskabelig ejendom". Det betyder, at selv formuegoder, der er bragt ind i ægteskabet af én person, bliver til ægteskabelig formue, som deles op halvt i en skilsmisse. Retten skal dog ikke give hver ægtefælle en halvt af ejendommen.

Ydermere, har min mand ret til halvdelen af mit hus, hvis det står i mit navn?

Ægteskabelig ejendom omfatter alle ejendom enten ægtefælle købt under ægteskabet. Det er ligegyldigt, hvis navn står på titlen. For eksempel, hvis et par købte en bolig, men kun den mands navn var på skødet, ville konen stadig være det berettiget for nogen af værdi af hjem hvis de skulle skilles.

Har han på samme måde ret til halvdelen af mit hus? Ja, gå til retten - det er du sandelig berettiget til halvdelen det hus siden den er erhvervet under ægteskabet. Og hvis han giver din en hård tid, kan du flytte retten for at få ham fra hus.

Folk spørger også, kan min kone gøre krav på halvdelen af mit hus?

Det er underlagt en ligelig 50/50-deling i en skilsmisse, så hvis du og dine kone købte jeres bolig sammen under jeres ægteskab, ville I hver især have ret til halvt sin egenkapital. Hvis din kone ejede hus før dit ægteskab, er det hendes særeje, og du ville ikke være berettiget til nogen af egenkapitalen.

Har min partner ret til halvdelen af mit hus i Storbritannien?

Hvis du og din partner købte din hus eller fladt sammen er det sandsynligt, at I begge bliver det berettiget at få del i de penge, der kommer fra salget. Hvis lejemålet er i din eget navn, eller i fællesskab med dit partner , du er berettiget at blive.

Anbefalede: