Hvor meget koster det for en ægteskabslicens i Idaho?
Hvor meget koster det for en ægteskabslicens i Idaho?

Video: Hvor meget koster det for en ægteskabslicens i Idaho?

Video: Hvor meget koster det for en ægteskabslicens i Idaho?
Video: США/О чем стоит МОЛЧАТЬ/Жизнь в Idaho. 2024, April
Anonim

Ægteskabslicens Gebyrer Idaho :

Idaho ægteskabslicensgebyr er cirka $28 – $31 i kontanter. De fleste amtsskriver/optagere gør ikke tage checks eller kort. ( Betaling varierer efter amt. nogle amter oplade op til $20 mere om lørdagen.

Også at vide er, hvordan får man en ægteskabslicens i Idaho?

Til ansøge om en ægteskabslicens i Idaho , skal parret møde sammen på et amtsregistreringskontor. Parret skal betale en arkivering gebyr på cirka $30, og udfyld en ansøgning om ægteskabstilladelse.

På samme måde, hvor meget koster det at få en kopi af din ægteskabslicens? Nogle par vælger at bestille ikke-certificeret "arvestykke" ægteskab certifikater til at vise som et minde. Typisk omkostninger : En lovlig omkostninger til vielsesattest alt fra $5 til $26 for det først kopi . Gebyrer varierer efter stat, med yderligere kopier af samme certifikat kører $3 til $15 hver.

Tager man dette i betragtning, er der en venteperiode for at blive gift i Idaho?

Du skal vide: Du behøver ikke være bosiddende i Idaho at opnå en Idaho ægteskab licens, dog en Idaho Stat ægteskab licensen er kun gyldig for ceremonier, der udføres i staten Idaho . Der er nej ventetid før du bruger licensen; du kan blive gift den samme dag.

Hvad skal jeg medbringe til retsbygningen for at få en ægteskabstilladelse?

Ved ansøgning om en ægteskabstilladelse i USA nuværende billedidentifikation såsom en chaufførs licens eller pas; bevis for statsborgerskab og/eller bopæl; en fødsel certifikat , bevis på forældres samtykke og/eller rettens samtykke, hvis mindreårige; et dødsfald certifikat hvis du er enke eller skilsmisse dekret, hvis du er skilt; og

Anbefalede: