Hvor meget koster en ægteskabslicens i staten New York?
Hvor meget koster en ægteskabslicens i staten New York?

Video: Hvor meget koster en ægteskabslicens i staten New York?

Video: Hvor meget koster en ægteskabslicens i staten New York?
Video: 11 Things You Didn't Know About STATEN ISLAND 2024, April
Anonim

Først og fremmest skal alle par, der har til hensigt at blive gift i New York, få en 'ægteskabslicens'. Gebyret for licensen er $35 , som kan betales med kreditkort eller postanvisning, betales til byfogeden. Denne licens er gyldig i 60 dage og kan bruges overalt i staten New York.

Desuden, hvor lang tid tager det at få en ægteskabslicens i NY?

Modtag ægteskabstilladelse som snart som ansøgningen er komplet. Efter dig få din ægteskabstilladelse , har du 60 kalenderdage til at gennemføre ægteskab ceremoni. Tælleperioden begynder en dag efter udstedelsen. Militært personel kan have 180 dage til blive gift.

Ved også, kan du få en ægteskabslicens i én stat og blive gift i en anden? Mest stater kræve du at ansøge om din ægteskabstilladelse på by- eller amtsskriverens kontor, hvor ceremonien vilje finder sted. Din stat valgfrit kan ikke have nogen ventetid, i så fald du kan ansøge om din ud af statslige ægteskabsbevis og blive gift på samme dag!

Udover dette, har du brug for et vidne for at få en ægteskabslicens i NY?

Vidner . EN ægteskab ceremoni skal have mindst én vidne . Selvom statens hjemmeside siger, at der ikke er nogen minimumsalder påkrævet for at være en vidne , det New York Byens hjemmeside kræver vidner at være mindst 18 år.

Hvordan får man en ægteskabslicens i NYC?

Et par, der har tænkt sig at være det gift i staten New York skal ansøge personligt om en ægteskabstilladelse til enhver by- eller byskriver i staten. Ansøgningen om en licens skal underskrives af begge ansøgere i nærværelse af by- eller byskriver. En repræsentant kan ikke ansøge om licens på vegne af ansøgeren.

Anbefalede: