Hvad er kønsforholdet på Baylor University?
Hvad er kønsforholdet på Baylor University?

Video: Hvad er kønsforholdet på Baylor University?

Video: Hvad er kønsforholdet på Baylor University?
Video: what they DON'T tell you about Baylor University || 2021 2024, Kan
Anonim

42:58

Simpelthen så, er Baylor University prestigefyldt?

Når det kommer til Baylor og TAMU, de er to tætte i National Universitet placeringer- Baylor er 71. og TAMU 74. - for at sige en er mere prestigefyldte end den anden. Det er svært at forestille sig, når der er 70 ud af 310 universiteter der er placeret højere, evt universitet ville blive overvejet prestigefyldte.

Ligeledes, hvad er sammensætningen af studerende på Baylor University? Studerende Liv Baylor Universitet har en samlet bachelor-tilmelding på 14.188, med en kønsfordeling på 40 procent mænd studerende og 60 procent kvinder studerende . På denne skole er 36 pct studerende bo i kollegium -ejede, -drevne eller -tilknyttede boliger og 64 pct studerende leve uden for campus.

På samme måde bliver det spurgt, om Baylor University er en festskole?

Baylor er baptist universitet . Hvis du er en parti dyr leder efter en kollegium med en meget aktiv parti tradition altså Baylor er heller ikke noget for dig. Waco, Texas er ikke ligefrem et kosmopolitisk centrum, så hvis du leder efter et storbymiljø, bør du nok se på andre universiteter.

Hvor forskelligartet er studerende på Baylor University?

De tilmeldte studerende ved Baylor University er 63,6 % hvid, 14,2 % latinamerikansk eller latino, 6,21 % sort eller afroamerikaner, 5,89 % asiatisk, 4,69 % to eller flere racer, 0,428 % indfødte amerikanske indianere eller Alaska indfødte og 0,0528 % indfødte hawaiianske eller andre stillehavsøboere.

Anbefalede: