Hvor mange nybegyndere har Baylor?
Hvor mange nybegyndere har Baylor?

Video: Hvor mange nybegyndere har Baylor?

Video: Hvor mange nybegyndere har Baylor?
Video: Family Travel in Japan | Hot Springs! Beautiful Ocean! Nature! 2024, Kan
Anonim

Baylors førsteårsstuderende tilmelding af 3.366 studerende viser, at: Udenfor staten førsteårs tilmelding steget til rekordhøje 38,6 pct. Mindretal indskrivning blandt nybegyndere er på 36,5 pct.

Udover dette, hvor mange studerende har Baylor?

16, 787 (2015)

Ydermere, er Baylor en lille skole? Baylor Universitetet er en privat institution, der blev grundlagt i 1845. Det har en samlet bacheloroptagelse på 14.188, dens omgivelser er by, og campusstørrelsen er 1.000 acres. Waco, Texas, skole er en privat baptistisk institution, og dens elevkreds er særligt aktiv inden for frivilligt arbejde.

Er Baylor prestigefyldt på denne måde?

Inden for Texas, Baylor Universitetet betragtes som et kollegium af meget høj kvalitet til en gennemsnitlig pris. Baylor Universitetets samlede gennemsnitlige nettopris kombineret med en uddannelse af meget høj kvalitet, resulterer i en gennemsnitlig værdi for pengene sammenlignet med andre colleges og universiteter i Texas.

Hvad er den gennemsnitlige klassestørrelse på Baylor?

Det gennemsnit bachelor klassestørrelse er 26. Mere end 100.000 Baylor alumner er bosat i Texas. Baylor forfølger forskningsvækst og bliver Texas' næste Tier 1-forskningsuniversitet.

Anbefalede: