Hvad sker der i slutningen af den valgte?
Hvad sker der i slutningen af den valgte?

Video: Hvad sker der i slutningen af den valgte?

Video: Hvad sker der i slutningen af den valgte?
Video: Buenos Aires - Argentinas utroligt lys og sjælfulde hovedstad. Gæstfri og nem at immigrere 2024, April
Anonim

'Det Valgt ' Slutning . I The Valgt af Chaim Potok, ender romanen med, at Danny Saunders bliver psykolog og tager på studie i Columbia. På grund af dette fulgte han ikke sin fars fodspor for at blive tzaddik, men hans far accepterer sin søns beslutning. Jeg sagde, at Danny ville være en tzaddik, hvilket ikke gjorde ske.

Også, hvem er den udvalgte i de udvalgte?

Reuven Malter Reb Isaac Saunders Danny Saunders David Malter Levi Saunders

For det andet, hvad ønsker Danny at være i den udvalgte? Det Udvalgt Danny bliver plejet til at efterfølge sin far, Reb Saunders, som leder, eller tzaddik, af en gruppe hasidiske jøder. I stedet for at være en tzaddik for sin fars menighed, vil han være "en tzaddik for verden" - som hans far erkender, "verden har brug for en tzaddik."

Udover ovenstående, hvad er indstillingen for den valgte?

Det Valgt er en roman skrevet af Chaim Potok. Den udkom første gang i 1967. Den følger fortælleren Reuven Malter og hans ven Daniel Saunders, mens de vokser op i Williamsburg-kvarteret i Brooklyn, New York, i 1940'erne.

Hvorfor kaldes den udvalgte den udvalgte?

Det jødiske folk er nogle gange kaldet "De Udvalgte Mennesker," og titlen trækker åbenbart på dette ofte misforståede epitet. Her er et link til en artikel, der giver en forklaring på sætningen. Nederst er sætningen "The Valgt Folk" betyder, at jøder er det valgt at forsøge at gøre verden til et bedre sted.

Anbefalede: