Hvad er indstillingen for den valgte?
Hvad er indstillingen for den valgte?
Anonim

Det Valgt er en roman skrevet af Chaim Potok. Den udkom første gang i 1967. Den følger fortælleren Reuven Malter og hans ven Daniel Saunders, mens de vokser op i Williamsburg-kvarteret i Brooklyn, New York, i 1940'erne.

Holder dette i betragtning, hvad sker der i den valgte?

Plotoversigt. Det Valgt sporer et venskab mellem to jødiske drenge, der voksede op i Brooklyn i slutningen af Anden Verdenskrig. Reuven Malter, fortælleren og en af romanens to hovedpersoner, er en traditionel ortodoks jøde. Han er søn af David Malter, en dedikeret lærd og humanitær.

Ydermere, hvad ønsker Danny at være i den udvalgte? Det Udvalgt Danny bliver plejet til at efterfølge sin far, Reb Saunders, som leder, eller tzaddik, for en gruppe hasidiske jøder. I stedet for at være en tzaddik for sin fars menighed, vil han være "en tzaddik for verden" - som hans far erkender, "verden har brug for en tzaddik."

På samme måde spørges der, hvem er den udvalgte i de udvalgte?

Reuven Malter Reb Isaac Saunders Danny Saunders David Malter Levi Saunders

Hvorfor kaldes den udvalgte den udvalgte?

Det jødiske folk er nogle gange kaldet "De Udvalgte Mennesker," og titlen trækker åbenbart på dette ofte misforståede epitet. Her er et link til en artikel, der giver en forklaring på sætningen. Nederst står sætningen "The Valgt Folk" betyder, at jøder er valgt at forsøge at gøre verden til et bedre sted.

Anbefalede: