Indholdsfortegnelse:

Hvad er et bredt felt?
Hvad er et bredt felt?

Video: Hvad er et bredt felt?

Video: Hvad er et bredt felt?
Video: Først den 17. marts sig det tre gange. Gør det ikke. Folkevarsler på Gerasim Grachevniks dag 2024, Kan
Anonim

Det brede felter design kombinerer to eller flere relaterede emner til et enkelt bredt felt For eksempel kombinerer sprogkunst de separate, men beslægtede emner læsning, stavning, skrivning, tale, lytning og komposition.

Ved også, hvad er fordelen ved kernepensum?

Den første fordel af at tage kerne undervisning, hvor du er i stand til at udforske forskellige fag. Det her fordel er nyttigt, fordi der er nogle studerende, der ikke er sikre på, hvad de vil have som karriere, og ved at tage klasser i næsten alle fag eller hovedfag kan hjælpe med at træffe beslutninger.

Ved også, hvad er kernedesign i læseplanen? I en folkeskole, en kernepensum er et sæt pædagogiske mål, der udtrykkeligt undervises i (og ikke undervises), fokuseret på at sikre, at alle involverede elever lærer bestemt materiale knyttet til en bestemt alder eller klassetrin. Angivet anonymt, der lød: "Den læseplan er hele livet for et skolebarn." Nok sagt.

Heraf, hvad er typerne af læseplansdesign?

Der er tre grundlæggende typer af læseplansdesign:

  • Emnecentreret design.
  • Lærercentreret design.
  • Problemcentreret design.

Hvad mener du med læseplan?

Begrebet læseplan henviser til de lektioner og det akademiske indhold, der undervises i på en skole eller i et specifikt kursus eller program. I ordbøger, læseplan er ofte defineret som de kurser, der udbydes af en skole, men det bruges sjældent i så generel forstand i skolerne.

Anbefalede: