Hvordan dyrker du maltesiske korsfrø?
Hvordan dyrker du maltesiske korsfrø?

Video: Hvordan dyrker du maltesiske korsfrø?

Video: Hvordan dyrker du maltesiske korsfrø?
Video: Slik dyrker du hvitløk! 2024, Kan
Anonim

maltesisk kors er vokset fra frø . De kan sås direkte i din blomsterhave eller sås indendørs seks til otte uger før den sidste frost i dit område. Så frø tidligt på sæsonen, og dæk let med 1/8 fin have- eller pottejord.

Og hvad betyder Malta-korset?

Det maltesisk kors forbliver symbolet på den suveræne militærorden af Malta , som stadig eksisterer (og aktiv som en international organisation for medicinsk og humanitær bistand) i dag. Som en del af dens nuværende lære er kryds repræsenterer otte saligprisninger (eller 'velsignelser').

Desuden, hvordan ser en kras plante ud? Også kendt som Marathi eller halim, have karse er hurtigtvoksende og bruges som bladgrøntsag i salater eller som pynt. Det plante kan dyrke til 2 fod i højden og producerer hvide eller lyserøde blomster og små frøstande.

Spørgsmålet er også, hvordan planter man rosencampion?

Det må være vokset i veldrænet jord. Hvis jorden er for våd for længe, kan den planter vil bukke under for rodråd. Rose campion foretrækker vokser i fuld sol, men vil tåle lidt skygge. Planter skal være med en afstand på 12 til 15 tommer fra hinanden.

Hvordan ser maltesisk kors ud?

Det maltesisk kors er en kryds symbol, bestående af fire "V" eller pilespidser formet konkave firkanter konvergerer i et centralt toppunkt i rette vinkler, to spidser peger symmetrisk udad. Det er en heraldik kryds variant, der udviklede sig fra tidligere former for otte-takkede krydser i det 16. århundrede.

Anbefalede: