Hvordan dyrker man en bedeplante?
Hvordan dyrker man en bedeplante?

Video: Hvordan dyrker man en bedeplante?

Video: Hvordan dyrker man en bedeplante?
Video: #12 Hvordan dyrker man æbler i en æbleplantage | GoCook by Coop 2024, Kan
Anonim

Det bønneplante foretrækker veldrænet jord og kræver høj luftfugtighed for at trives. Bøn plante stueplanter skal holdes fugtige, men ikke gennemblødte. Brug varmt vand og foder bønneplante stueplanter hver anden uge, fra forår til efterår, med en universalgødning.

Er bedeplanter på denne måde nemme at dyrke?

Bøn plante er en god stueplante: Det er let at dyrke , har sjovt løv, og er en hårdfør indendørs plante , hvilket sikrer, at du kan få ret succes med det! Bøn plante er en lav, spredning plante det er ofte vokset i hængende kurve, men vil også dyrke vandret langs en bordplade eller anden overflade.

På samme måde, hvorfor lukker min bedefabrik ikke? Når der ikke er nok lys, bladene tæt om natten og åbner ikke helt om dagen. Når en Bøn plante får for meget lys, begynder farven i bladene at falme. Lavere temperaturer kan beskadige bladene. EN Bøn plante kan lide et meget fugtigt miljø, og luftfugtigheden i vores hjem er ofte for lav.

Spurgte også, skal jeg dugge min bedeplante?

Bønneplanten værdsætter fugt, så let tåge det hvert par dage.

Kan bedeplanter plantes udenfor?

EN bønneplante dyrkes bedst i temperaturer mellem 60 og 85 grader. Udendørs , plante din bønneplante på et varmt, men skyggefuldt sted. Vand din bønneplante så jorden er jævnt fugtig, men aldrig fugtig. I løbet af vinteren, lad jorden blive lidt tør før vanding.

Anbefalede: