Hvad er Park-testen i NJ?
Hvad er Park-testen i NJ?

Video: Hvad er Park-testen i NJ?

Video: Hvad er Park-testen i NJ?
Video: Will the TOY MASTER Help Us Escape? 2024, Kan
Anonim

Det PARCC vurderinger dækker to kurser – engelsksproget kunst/alfabetisme og matematik – for elever mellem 3. klasse og 11. klasse. Disse eksamener er beregnet til at blive brugt som indikatorer for elevernes behov og fremskridt, som lærere kan identificere og adressere.

Med dette i øjesyn, hvad er NJ Parcc-testen?

Partnerskabet for vurdering af parathed til college og karriere ( PARCC ) er et konsortium af stater, der i samarbejde udviklede et fælles sæt vurderinger til at måle elevernes præstationer og parathed til college og karriere.

Udover ovenstående, er Parcc obligatorisk i NJ 2019? NJ Retten siger, at eksamensprøver overtræder loven. New Jersey skoler kan ikke kræve, at gymnasieelever tager det kontroversielle PARCC eksamener for at tage eksamen, fastslog et appelretspanel mandag.

Er Parcc-testen også obligatorisk for eksamen i NJ?

New Jersey er kommet med en lang række krav til eksamen . Og det dukker op PARCC er ikke en del af det – eller det behøver det ikke at være. Reglerne er for nuværende nyuddannede og sophomores. Og der er den store ting: De skal ikke bestå PARCC for at bestå Gymnasium.

Er Parcc ulovligt i NJ?

EN New Jersey appelretten har slået ned statslige regler, der dikterer, hvordan gymnasier bruger PARCC eksamener. Ifølge udtalelsen krænkede denne politik staten lov , som siger New Jersey gymnasieelever skal tage én samlet eksamen i ellevte klasse for at afgøre, om de kan få et eksamensbevis.

Anbefalede: