Blev Anne Hutchinson anklaget for hekseri?
Blev Anne Hutchinson anklaget for hekseri?

Video: Blev Anne Hutchinson anklaget for hekseri?

Video: Blev Anne Hutchinson anklaget for hekseri?
Video: Kvinnen som ble anklaget for hekseri 2024, Kan
Anonim

Offeret var Anne Marbury Hutchinson , en 52-årig engelsk immigrant, mor til 14 børn, som blev forvist fra Massachusetts på anklager for kætteri, politisk anarki og hekseri.

Derfor, hvorfor var Anne Hutchinson en trussel?

Det følte præsterne Anne Hutchinson var en trussel til hele det puritanske eksperiment. De besluttede at arrestere hende for kætteri. I sin retssag argumenterede hun intelligent med John Winthrop, men retten fandt hende skyldig og forviste hende fra Massachusetts Bay i 1637. Massachusetts spildte ingen tid med at forvise ministeren.

På samme måde, hvordan forsvarede Anne Hutchinson sig? Anne Hutchinson i Massachusetts Bay. Rolighed, intelligens og overlegen viden om Bibelen hjalp Anne Hutchinson forsvarer sig selv gennem meget af hendes retssag i 1637 for kætteri, før en påstand om øjeblikkelig åbenbaring førte til hendes domfældelse.

Derudover, hvad troede Anne Hutchinson på?

Anne Bliver Prædikant Hun troede at himlen var opnåelig for enhver, der tilbad gud direkte gennem en personlig forbindelse. Anne prædikede også den adfærd, og derfor synd, gjorde ikke påvirke, om nogen kom i himlen. Disse overbevisninger var i direkte strid med puritansk doktrin.

Hvilken indflydelse havde Anne Hutchinson?

I 1637, hende indflydelse havde blevet så stor, at hun blev stillet for retten og fundet skyldig i kætteri mod puritansk ortodoksi. Forvist fra Massachusetts førte hun en gruppe på 70 tilhængere til Rhode Island – Roger Williams koloni baseret på religionsfrihed – og etablerede en bosættelse på øen Aquidneck.

Anbefalede: