Indholdsfortegnelse:

Hvad mente Lincoln med snublesten?
Hvad mente Lincoln med snublesten?

Video: Hvad mente Lincoln med snublesten?

Video: Hvad mente Lincoln med snublesten?
Video: Knowledge - Stumbling Block [Tamoki-Wambesi CD] 2024, April
Anonim

Dets forfattere mente, at det, gudskelov, nu beviser sig selv, en anstødssten til dem, der i eftertiden kunne søge at vende et frit folk tilbage til despotismens hadefulde veje.

Hvad mente Lincoln derfor med krise?

"House Divided" tale. En tale holdt af Abraham Lincoln til det republikanske konvent i Illinois i 1858. I talen, Lincoln bemærkede, at konflikten mellem nord og syd om slaveri blev intensiveret.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad Lincoln mente med, at et hus, der er delt mod sig selv, ikke kan stå? "EN hus splittet mod sig selv kan ikke stå ." Jeg tror på regeringen kan ikke udholde permanent halvt slave og halvt fri. Som du kan se, i denne metafor, " hus " henviser til Unionen - til USA - og det hus var delt op mellem slaveriets modstandere og fortalere.

Hvad var derfor Abraham Lincolns mest berømte citat?

Abraham Lincoln citater Viser 1-30 af 449

  • "Folk er normalt lige så glade, som de beslutter sig for at være."
  • "Hvad end du er, vær en god en."
  • "Ødelægger jeg ikke mine fjender, når jeg gør dem til mine venner?"
  • "Amerika vil aldrig blive ødelagt udefra.

Hvad påvirkede Lincoln?

Hvordan George Washington inspireret Abraham Lincoln at blive præsident. Washington inspirerede ikke kun vores ære for dagen, hans ord også inspireret endnu en stor præsident, Abraham Lincoln . Lincoln elskede at læse, han var kendt for at gå kilometer, hvis han kunne låne en bog.

Anbefalede: