Hvad mente Pilatus med, hvad der er sandhed?
Hvad mente Pilatus med, hvad der er sandhed?

Video: Hvad mente Pilatus med, hvad der er sandhed?

Video: Hvad mente Pilatus med, hvad der er sandhed?
Video: Pontius Pilate: What is the Truth? 2024, April
Anonim

Det omtales ofte som "spøg Pilatus " eller "Hvad er sandhed ?", af latin Quid est veritas? I det, Pontius Pilatus sætter spørgsmålstegn ved Jesu påstand om, at han er "vidne til sandhed " (Johannes 18:37). Efter denne udtalelse, Pilatus fortæller de klagende myndigheder udenfor, at han ikke anser Jesus for skyldig i nogen forbrydelse.

Når man tager dette i betragtning, hvad mente Jesus, da han sagde, at sandheden vil gøre dig fri?

Denne sætning lyder: "Så hvis Sønnen sætter dig fri , du vil være gratis faktisk." Nå, vi ved det Jesus er Guds søn, altså Han skal være den, der befrier.

hvad er sandheden sagt spøg Pilatus og ville ikke blive for et svar? " sagde spøjs Pilatus, og ville ikke blive for et svar . Pilatus var forud for sin tid. Til " sandhed " i sig selv er et abstrakt navneord, en kamel, det vil sige af en logisk konstruktion, som ikke kan komme forbi en grammatikers øje.

Bare så, hvad er sandhed ifølge Bibelen?

Det bibel har meget at sige om sandhed og relaterer det direkte til Gud. Faktisk er definitionen af sandhed i "Harper's bibel Ordbog" inkluderer udsagnet om, at "Gud er sandhed ." Og sådan forstås Han i Christian Science, den Videnskab, hvorved Jesus helbredte.

Hvad betyder navnet Pilatus?

Familien havde samnitske rødder, så den navn sandsynligvis stammer fra det osanske sprog, sandsynligvis betyder "femte" (en beslægtning af latinsk Quintus). En bemærkelsesværdig bærer af dette navn var Pontius Pilatus , den romerske guvernør i Judæa, der optræder i Det Nye Testamente.

Anbefalede: