Betragtes pidgin som et sprog?
Betragtes pidgin som et sprog?
Anonim

Pidgin . EN pidgin /ˈp?d??n/, eller pidgin sprog , er et grammatisk forenklet kommunikationsmiddel, der udvikler sig mellem to eller flere grupper, der ikke har en Sprog til fælles: dets ordforråd og grammatik er typisk begrænset og ofte hentet fra flere Sprog.

På samme måde kan man spørge, er pidgin et rigtigt sprog?

På trods af sit navn, Hawaiian Pidgin er ikke en pidgin , men snarere en fuldgyldig, nativiseret og demografisk stabil kreol Sprog . Det udviklede sig dog fra forskellige ægte pidgins talt som almindelige Sprog mellem etniske grupper i Hawaii.

Efterfølgende er spørgsmålet, er pidgin et sprog eller en dialekt? EN pidgin er en ny Sprog som udvikler sig i situationer, hvor talere af forskellige Sprog har brug for at kommunikere, men deler ikke en fælles Sprog . Ordforrådet for en pidgin kommer hovedsageligt fra én bestemt Sprog (kaldet 'lexifier').

Heraf, er spanglish et pidgin-sprog?

Sprogforskerne, der mener det Spansk er mere substans end en dialekt kalder det nogle gange en pidgin . Spansk passer ikke ligefrem til denne beskrivelse, fordi den ikke er mindre kompleks end nogen anden Sprog , dog, og det bruges ikke som en form for kompromis mellem talere af engelsk og spansk.

Hvad er et eksempel på et pidgin-sprog?

Pidgins består generelt af små ordforråd(kinesisk Pidgin Engelsk har kun 700 ord), men nogle er vokset til at blive en gruppes modersmål Sprog . Eksempler omfatte Sea Island Creole (talt på South Carolinas Sea Islands), haitisk kreolsk og Louisiana Creole.

Anbefalede: