Er pidgin et marginalt sprog?
Er pidgin et marginalt sprog?

Video: Er pidgin et marginalt sprog?

Video: Er pidgin et marginalt sprog?
Video: RID MED MIG - Vi springer i skoven 2024, April
Anonim

Pidgins. Generelt kan man sige, at en pidgin er en marginalt sprog , udviklet i en situation, hvor forskellige grupper af mennesker kræver nogle kommunikationsmidler, men mangler nogen fælles Sprog . Sådan en eksotisk Sprog , også kaldet substratet Sprog , er ofte en indfødt.

Ligeledes, hvilket sprog er pidgin?

d??n/, eller pidgin sprog , er et grammatisk forenklet kommunikationsmiddel, der udvikler sig mellem to eller flere grupper, der ikke har en Sprog til fælles: dets ordforråd og grammatik er typisk begrænset og ofte hentet fra flere Sprog.

Man kan også spørge, hvad er Pidgin og kreolske sprog? Ordet pidgin henviser til en Sprog bruges som et kommunikationsmiddel mellem mennesker, der ikke deler en fælles Sprog . EN pidgin er ingen naturlig Sprog ; -en kreolsk udvikler sig, efterhånden som en ny generation vokser op med at tale pidgin som dens vigtigste Sprog.

Udover dette, er spanglish et pidgin-sprog?

Selvom det ikke er en pidgin sprog , nogle mennesker bruger det som en foretrukken form for talt kommunikation. Begrebet ' Spansk ' blev første gang brugt i 1940'erne af Salvador Tio, selvom han kaldte det med dets spanske udtryk "espanglish." Siden da er dens popularitet steget.

Er hawaiisk pidgin et officielt sprog?

(CNN) Pidgin , talt ind Hawaii i årtier, er nu opført som en af de officielle sprog på øerne. Listen blev frigivet af U. S. Census Bureau i november efter en femårig undersøgelse af tosprogede talere. Til ikke- Pidgin højttalere, kan det lyde som slang.

Anbefalede: