Hvad er Mandrakes, og hvad er dens symbolske reference i Waiting for Godot?
Hvad er Mandrakes, og hvad er dens symbolske reference i Waiting for Godot?

Video: Hvad er Mandrakes, og hvad er dens symbolske reference i Waiting for Godot?

Video: Hvad er Mandrakes, og hvad er dens symbolske reference i Waiting for Godot?
Video: Waiting for Godot: Play by Samuel Beckett in Hindi summary, Explanation and full analysis 2024, Kan
Anonim

i " Venter på Godot ", siger Vladimir, "Hvor det falder mandrakes vokse". Det henviser til det mandrakes vokse hvor det sæd af det hængt mand er dryppet på det jord.

I betragtning af dette, hvad symboliserer træet i Waiting for Godot?

Det træ er en meget nyttig plotanordning, idet den forankrer Vladimir og Estragon til et bestemt sted, et sted hvor de er venter på Godot . Det lærer vi Godot bad de to mænd vente på ham ved pilen træ , så her er de. Pilen er en symbol på harmoni, af styrke, af rodfæstethed til jorden.

Derudover, hvad er Godot et symbol på? Stykket er en symbol for den formålsløse natur af menneskets eksistens. Vladimir, Estragon, Pozzo, Lucky og drengen repræsenterer alle menneskeheden Godot , ser det ud til, repræsenterer det æteriske, det ukendte.

Derfor, hvorfor kaldes Waiting for Godot et absurd skuespil?

“ Venter på Godot ” er Absurd leg på grund af manglende karakterisering: Vi kender ikke fortiden til karaktererne. De bliver ikke præsenteret for publikum. Vi kender kun deres navne og deres elendige situation.

Hvordan er Waiting for Godot en allegori?

Siden " Venter på Godot " er en allegori skrevet i en hjerteløs moderne tone roder en teatergænger naturligvis gennem forestillingen på jagt efter en mening. Det virker ret sikkert Godot står for Gud. Det er dem, der slentrer ved det visne træ venter til frelse, som aldrig kommer.

Anbefalede: