Hvad er budskabet om byen på en bakke?
Hvad er budskabet om byen på en bakke?

Video: Hvad er budskabet om byen på en bakke?

Video: Hvad er budskabet om byen på en bakke?
Video: Mere end kaffe om Golang. Hvorfor Java-udviklere lærer GO som andetsprog. 2024, April
Anonim

"En by på en bakke" er - en sætning afledt af lignelse om Salt og lys i Jesu bjergprædiken. I en moderne sammenhæng bruges det i amerikansk politik til at henvise til, at Amerika fungerer som et "beacon of hope" for verden.

Heri, hvad er hovedideen med by på en bakke?

Hurtigt svar. Udtrykket by på en bakke ” refererer til et fællesskab, som andre vil se op til. John Winthrop brugte denne sætning til at beskrive Massachusetts Bay-kolonien, som han mente ville blive et lysende eksempel på puritansk perfektion.

Hvad er desuden Winthrops overordnede budskab i denne prædiken? Det overordnet tema af prædiken er enhed. Kolonisterne rejser til en utæmmet vildmark for at skabe et helt nyt samfund, så Winthrop understreger samarbejde, såvel som dyderne tro på Guds forsyn, barmhjertighed og retfærdighed som nødvendige for succes.

Hvad betyder så John Winthrops by på en bakke?

John Winthrop holdt den følgende prædiken, før han og hans medbosættere nåede New England. Prædikenen er berømt i vid udstrækning for sin brug af sætningen a by på en bakke ,” bruges til at beskrive forventningen om, at Massachusetts Bay-kolonien ville skinne som et eksempel for verden.

Hvad er formålet med Winthrops tale?

'A Model of Christian Charity' var en prædiken der fokuserede på, hvordan de puritanske bosættere skulle behandle hinanden for at hjælpe hinanden - og kolonien - med at overleve. Det er skrevet af John Winthrop (1588-1649), som var en af de store ledere af den første puritanske bosættelse i USA.

Anbefalede: