Hvorfor hedder Kina Zhong Guo?
Hvorfor hedder Kina Zhong Guo?

Video: Hvorfor hedder Kina Zhong Guo?

Video: Hvorfor hedder Kina Zhong Guo?
Video: 電影2020 | 王寶強 搞笑電影 喜劇電影 動作電影 科幻電影 歡迎訂閱 2024, Kan
Anonim

Grunden til, at landet er hedder ??( Zhongguo ), tændt. Middle Country, er, at 2.000 år siden, kineserne og andre folkeslag nær Kina troede, at Worldonly havde Pacific Rim Asia, og det var det, så Kina blev opfattet som værende i midten.

Desuden, hvordan fik Kina sit navn?

Det navn ' Kina ' kommer fra SanskritCina (afledt af navn af kinesisk QinDynasty, udtales 'Chin'), som blev oversat til 'Cin' af perserne og synes at være blevet populær gennem handel langs Silkevejen fra Kina til resten af verden.

Ligeledes, hvad er Zhong Guo? Zhongguo , som bogstaveligt oversættes som "mellemriget", er det mandarinske navn for alle territorier i Folkerepublikken Kina. Et eksempel på Zhongguo er fastlandet Kina, Hong Kong, Macau og Taiwan. Din ordbogs definition og brugseksempel.

Ligeledes, hvorfor hedder Kina Kina på engelsk?

Det portugisiske ord for Kina blev afledt af det persiske ord Chīnī. Den anden, mere almindeligt accepterede, teori citerer den første kinesisk dynastiet, Qin (udtales "Chin") som årsag til Kinas navn. Den fonetiske lighed mellem Qin og Kina betragtes i øjeblikket som den sandsynlige oprindelse af ordet" Kina ”.

Hvorfor kalder de Kina for Kina?

Kina er vort lands betegnelse givet af udlændinge. Porcelænet Kina er translitterationen af stednavnet Changnan, som var det gamle navn for porcelænsbyen i nutidens Jingdezhen (Jingde Town). Dette porcelæn var glat og lyst og fik derfor et andet navn som kunstig jade.

Anbefalede: