Hvordan blev det hemmelige anneks skjult?
Hvordan blev det hemmelige anneks skjult?
Anonim

Et sandt gemmested

Johan Voskuijl arbejdede på lageret hos Opekta og Pectacon. I august 1942 byggede han en hængslet reol for at skjule indgangen til Hemmeligt bilag . Familien Franks og de andres skjulested blev bevaret hemmelighed indtil den 4. august 1944, dagen hvor de alle blev arresteret.

Efterfølgende kan man også spørge, hvordan har Anne Frank holdt sig skjult?

Det Franks bliver taget til fange af nazisterne den 4. august 1944, efter 25 måneders skjul, Anne Frank og de syv andre i det hemmelige anneks blev opdaget af Gestapo, det tyske hemmelige statspoliti, som havde lært om skjulestedet fra en anonym tipster (som aldrig er blevet endeligt identificeret).

På samme måde, hvad skete der med alle i det hemmelige bilag? Margot døde af tyfus i koncentrationslejren Bergen-Belsen i marts 1945. Det menes, at Anne og Margot døde med få dages mellemrum. van Pels døde i koncentrationslejren Auschwitz den 6. september 1944. Han var det eneste medlem af hemmeligt anneks at dø i gaskamrene.

På samme måde spørger folk, hvorfor Anne Frank gemte sig i det hemmelige anneks?

Anne har at gå ind i gemmer sig i det hemmelige bilag Da Margot den 5. juli 1942 blev indkaldt til at melde sig til en såkaldt 'arbejdslejr' i Nazityskland, fik hendes forældre var mistænksom. De gjorde tror ikke på opkaldet var om arbejde og besluttede at gå ind gemmer sig næste dag for at undslippe forfølgelse.

Kan du besøge det hemmelige anneks?

Anne Franks Hus er et museum med en historie. Det ligger i centrum af Amsterdam og byder på hemmeligt bilag hvor Anne Frank skrev sin berømte dagbog under Anden Verdenskrig. Besøg Anne Franks Hus og se personligt, hvordan det var at leve i skjul.

Anbefalede: