Hvad var det britiske parlaments svar på Boston Tea Party?
Hvad var det britiske parlaments svar på Boston Tea Party?

Video: Hvad var det britiske parlaments svar på Boston Tea Party?

Video: Hvad var det britiske parlaments svar på Boston Tea Party?
Video: Liberty's Kids 101 - The Boston Tea Party (Pilot, Part I) 2024, Kan
Anonim

De utålelige handlinger var straffelove vedtaget af britiske parlament i 1774 efter den Boston Tea Party . Lovene var beregnet til at straffe Massachusetts-kolonisterne for deres trods i Tea Party protestere i reaktion til ændringer i beskatningen pr britisk til skade for kolonigoder.

Med dette i betragtning, hvordan reagerede det britiske parlament på Boston Tea Party?

Det britisk svar på Boston Tea Party var at pålægge Massachusetts-kolonien endnu strengere politikker. Tvangslovene pålagde bøder for de ødelagte te , sendt britisk tropper til Boston , og omskrev Massachusetts koloniale charter, hvilket gav bredt udvidede beføjelser til den kongeligt udnævnte guvernør.

For det andet, hvilket budskab sendte Boston Tea Party til den britiske regering? Kolonisterne forsøger at sige at sænke skatterne. Billigere te kan tilskynde kolonister til at stoppe smugleriet. Mindre smugling ville resultere i flere skattepenge, og at kolonisterne ville handle for at forsvare deres rettigheder.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad var det britiske parlaments svar på Boston Tea Party-quizlet?

Parlament svarede på Boston Tea Party ved at vedtage tvangslovene i 1774. Det var uretfærdige handlinger, idet de havde til formål at straffe Boston og Massachusetts generelt for forbrydelsen begået af nogle få personer.

Hvordan reagerede den britiske regering på Boston-massakren?

Mens antallet af britisk tropperne i kolonierne steg, det var først den Boston-massakren skete, at britisk tog skridt til disse skatter. Efter Boston-massakren , det britisk fjernede de fleste af de skatter, der blev skabt af Townshend Acts. Den eneste skat Parlament tilbage på plads var en skat på te.

Anbefalede: