Hvad er uholdbar graviditet?
Hvad er uholdbar graviditet?

Video: Hvad er uholdbar graviditet?

Video: Hvad er uholdbar graviditet?
Video: GRAVID UGE 30-32 / PREGNANCY WEEK 30-32 2024, Kan
Anonim

Fra et klinisk perspektiv, en levedygtig graviditet er en, hvor barnet kan blive født og har en rimelig chance for at overleve. Derimod, a uholdbar graviditet er en, hvor fosteret eller barnet ikke har nogen chance for at blive født i live.

På samme måde kan man spørge, hvad er en ikke-levedygtig graviditet?

I nogle situationer er en " ikke - levedygtigt " foster er defineret som et foster, der har en <50 % chance for at overleve uden for livmoderen og er reserveret til et foster under ~24 ugers svangerskabsalder. Et foster i første trimester uden hjerteslag kan mere præcist kaldes et "mislykket" graviditet ".

Kan hCG-niveauer desuden stige i en ikke-levedygtig graviditet? Hvis din hCG niveauer ikke kommer tæt på en fordobling efter 48 til 72 timer, kan din læge være bekymret for, at graviditet er i fare. Medicinsk kan dette kaldes en mulig " uholdbar graviditet ." Hvis din niveauer falder eller stigende for langsomt, vil du sandsynligvis også blive sendt til anden test.

Med hensyn til dette, er en ikke-levedygtig graviditet en abort?

Mens det er vores håb, at hver patient, der bliver gravid kan føde et sundt barn, ved vi, at et sted omkring 15-25% af alle graviditeter ende i a abort eller a ikke - levedygtig graviditet . EN ikke - levedygtig graviditet er også kendt som en ubesvaret abort eller ødelagt æg.

Hvilken uge er en levedygtig graviditet?

Pain Capable Unborn Child Protection Act forbyder sent aborter efter midtpunktet af en kvindes graviditet , og før fosteret typisk overvejes levedygtigt at leve uden for livmoderen. Alderen på levedygtighed er blevet knyttet til 24 til 28 uger.

Anbefalede: