Var der nogen, der så de gyldne plader?
Var der nogen, der så de gyldne plader?

Video: Var der nogen, der så de gyldne plader?

Video: Var der nogen, der så de gyldne plader?
Video: ДУХ КОЛДУНЬИ ПОКАЗАЛСЯ / САМАЯ СТРАШНАЯ НОЧЬ В ДОМЕ ВЕДЬМЫ /A TERRIBLE NIGHT IN THE WITCH'S HOUSE 2024, Kan
Anonim

Smith sagde, at han fandt plader den 22. september 1823 på en bakke i nærheden af hans hjem i Manchester, New York, efter at englen Moroni anviste ham til en nedgravet stenkasse. Smith fik til sidst vidnesbyrd fra 11 mænd, som sagde, at de havde set det plader , kendt som Mormons Bog vidner.

Desuden, hvem har set de gyldne plader?

De tre vidner var en gruppe på tre tidlige ledere af Latter Day Saint-bevægelsen, som skrev i en erklæring fra 1829, at en engel havde vist dem de gyldne plader, hvorfra Joseph Smith oversatte Mormons Bog, og at de havde hørt Guds stemme vidne om, at bogen var blevet oversat ved hjælp af

Ligeledes, hvad blev begravet med guldpladerne? Guldplader til Mormons Bog. Englen Moroni viste Joseph Smith, hvor han kunne finde gyldne plader . De var begravet i Cumorah-bakken.

Derfor, hvornår så de 3 vidner guldpladerne?

1829, Var Liahona med guldpladerne?

Ifølge Mormons Bog og andre sidste dages hellige bevægelseskilder, Liahona (/ˌliː?ˈho?n?/) er en messingkugle, der fungerede som en type kompas med to spindler. Ifølge nogle kilder er Liahona var blandt Mormons Bogs artefakter, som Joseph Smith sagde, blev fundet med gyldne plader.

Anbefalede: