Hvordan bruger du ordet top i en sætning?
Hvordan bruger du ordet top i en sætning?

Video: Hvordan bruger du ordet top i en sætning?

Video: Hvordan bruger du ordet top i en sætning?
Video: Джулиан Трежер: Как говорить так, чтобы другим хотелось слушать 2024, Kan
Anonim

Selvom han nåede højdepunktet af succes, han var uberørt af det. Da vi ankom til klippen højdepunktet på siden af canyonen viste jeg dem et par tynde revner, som jeg havde spejdet ud en uge eller to før. Dette område omfatter en højdepunktet eller klatrevæg og et vandfald.

På samme måde, hvordan bruger du pinnacle i en sætning?

topsætning Eksempler. Dette var det højdepunktet af min lykke, hvorfra jeg i et lille stykke tid var stødt til jorden. under toppen af de højeste højdepunktet og 673 fod under toppen af det højeste højdepunktet og 673 fod.

Desuden, hvordan bruger du trøst i en sætning? Dømme Eksempler Tog han trøst i drinks eller stoffer? Hetook trøst fra en verden, han ikke kunne kontrollere trøst i Montana er spa-himlen. Han tog trøst i selskab med andre mænd.

Deraf, hvad betyder toppen af noget?

1: et opretstående arkitektonisk element, der generelt ender i et lille spir og bruges især i gotisk konstruktion til vægt især til en støtteben. 2: en struktur eller formation, der antyder en højdepunktet specifikt: en høj peak.3: det højeste punkt for udvikling eller præstation: acme.

Hvilken type ord er Pinnacle?

navneord. en høj top. det højeste eller kulminerende punkt, som succes, magt, berømmelse osv.: den højdepunktet af ens karriere.enhver spids, tårnhøj del eller formation, som klippe.

Anbefalede: