Hvorfor ønsker Lord Capulet, at Juliet skal gifte sig med Paris?
Hvorfor ønsker Lord Capulet, at Juliet skal gifte sig med Paris?

Video: Hvorfor ønsker Lord Capulet, at Juliet skal gifte sig med Paris?

Video: Hvorfor ønsker Lord Capulet, at Juliet skal gifte sig med Paris?
Video: S11E4 - Ароматы весны 2021 2024, Kan
Anonim

Paris er aristokrati, en slægtning til Prince Escalus. Det ægteskab ville booste Capulets social status. Dame Capulet også ser Paris som ønskværdig ægtemand for Juliet fordi han er ung, skønt betydelig ældre end Juliet og tilsyneladende smuk.

Desuden, hvorfor ønsker Lord Capulet ikke, at Juliet skal gifte sig med Paris?

1.2: Hvornår Paris beder om Julies aflevere ægteskab , Lord Capulet fortæller ham det Juliet er for ung til at få gift . Set i bakspejlet, LordCapulet synes at mene det gifte sig hende, da hun var soyoung, var en dårlig idé.) Han siger også, at han vil ikke enig med nogen gift med Juliet medmindre hans datter giver samtykke til kampen.

Udover ovenstående, hvorfor ønsker Paris at giftes med Juliet så hurtigt? I akt IV, scene I, Paris forklarer FriarLaurence hans hastværk til gift med Juliet . Han siger, det er fordi hun sørger også meget over hendes fætter Tybalts død. I ActIV, scene i, Paris forklarer broder Laurence hans hastværk til gift med Juliet . Han siger, at det er fordi hun sørger også meget over hendes fætter Tybalts død.

Vil Lord Capulet på denne måde have Juliet til at gifte sig med Paris?

Juliet Capulet er nu introduceret til en velhavende ung mand, Paris , som hendes forældre ønsker hende til gifte . Hun gør ikke kærlighed Paris . Romeo er en Montague, der bliver forelsket i Juliet og gifter sig med hende.

Hvordan forråder sygeplejersken Juliet?

Det er et grin et minut. Det Amme og Juliet kan have et kærligt, pirrende forhold i begyndelsen af stykket, men hvornår Juliet har mest brug for - efter hendes forældre har beordret hende til at gifte sig med Paris - den Sygeplejerske forråder hende. Romeo er så godt som død, den Amme fortæller Juliet , og hun må hellere glemme ham og gifte sig med Paris.

Anbefalede: